Verwarm de oven voor op 125°C en bekleed een bakblik met bakpapier.
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en meng ze tot een stevig deeg.
Of week de dadels in een kom met water voor ongeveer tien minuten. Giet de dadels af en zorg ervoor dat er geen water achterblijft.
Snij de dadels daarna in hele kleine stukjes, hak de amandelen en pitten fijn en doe ze samen met de overige ingrediënten in een grote schaal en kneed het met de hand tot een stevig deeg.
Plaats het deeg in het bakblik, spreid het uit tot de zijkanten en maak de bovenkant glad met een eetlepel.
Zet het bakblik in de oven en bak het brood 20 minuten.
Haal het brood uit de oven en laat het volledig afkoelen. (Als je dat niet doet, zal het uit elkaar vallen als je het probeert te snijden!)
Het brood is vier dagen houdbaar in een luchtdicht afgesloten bakje of bewaar het maximaal 90 dagen in de vriezer. Ontdooi het op kamertemperatuur.