Verwarm de oven voor op 125°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de amandelen op de bakplaat en rooster ze ongeveer tien tot vijftien minuten tot je ze kunt ruiken.
Week ondertussen de dadels ongeveer tien minuten in een schaaltje met water. Giet de dadels daarna af en zorg ervoor dat er geen water achterblijft.
Haal de amandelen uit de oven en laat ze ongeveer vijf minuten afkoelen.
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en blend dit tot een stevige massa.
Of doe alle ingrediënten in een schaal, dek de schaal af en gebruik een staafmixer om alles fijn te malen.
Bekleed een bakblik met bakpapier. Verdeel het amandelmengsel over het bakblik en druk het stevig aan tot het overal 2,5 cm dik is.
Snij het in vier repen en serveer ze koud met de optionele toppings. Eet smakelijk!
De repen zijn vier dagen houdbaar in de koelkast in een luchtdicht afgesloten bakje of bewaar ze maximaal 90 dagen in de vriezer. Ontdooi ze op kamertemperatuur.