Onze missie

Wij van Plantaardigfit helpen drukke mensen in topvorm te komen & blijven met makkelijke plantaardige maaltijden.

Onze visie

We promoten een 100% plantaardige, actieve levensstijl. Gezond en smaakvol eten staan centraal bij Plantaardigfit, maar het klimaat en dierenwelzijn vinden we ook erg belangrijk.

Een plantaardig dieet is de beste investering die je kunt maken in zowel je lichamelijke gezondheid als de toekomst van onze planeet. We zien dat steeds meer Nederlanders en Belgen meer of volledig (onbewerkt) plantaardig willen gaan eten en dat juichen we toe. Helaas weten veel mensen niet zo goed hoe ze dat aan moeten pakken, of zijn ze te druk om dagelijks (lang) in de keuken te staan.

Wat bieden we?

Plantaardigfit biedt een efficiënte oplossing om elke dag vers, lekker en gezond (onbewerkt) plantaardig eten op tafel te zetten. Dat doen we met makkelijke maaltijden die heerlijk smaken, veel voedingsstoffen bevatten en bovendien snel te bereiden zijn. Ook zijn onze gerechten vrij van overbodige calorieën uit olie, waarmee onze lezers en klanten efficient in topvorm komen en blijven!

Onze unieke recepten hebben een bereidingstijd van minder dan 30 minuten en vereisen 10 of minder plantaardige ingrediënten. Deze zijn puur en onbewerkt, of minimaal bewerkt. Geraffineerde olie en suikers zitten er nooit in. Wel zijn veel van onze gerechten eiwitrijk, en bevatten ze de gezonde vetten die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven en goed te kunnen functioneren.

Naast kookboeken (link) bieden we op maat: maaltijdplannen (link), voedingsadvies (link) en fitness coaching (link). Ondertussen hebben we al een flink aantal mensen geholpen om in topvorm te komen. Bekijk en lees hier hun enthousiaste testimonials (link).

Ben jij ook klaar voor plantaardige voeding of jouw topvorm? Vraag dan nu een GRATIS consult aan! (link)

Plantaardigfit verwelkomt alle soorten eters. Ook als je (nog) niet 100% vegan bent, ben je bij ons van harte welkom. “GO VEGAN” in mensen hun gezicht schreeuwen is niet onze stijl. We zetten mensen liever aan om bewuster (en groener) te gaan leven door ze zelf te laten ervaren hoe goed en energiek ze zich kunnen voelen, en hoe lekker onbewerkt plantaardig eten kan smaken!

Wie zijn we?

Het team van plantaardigfit is nuchter en kritisch van karakter en onze artikelen zijn dan ook altijd wetenschappelijk onderbouwd. We hechten veel waarde aan kwaliteit en integriteit. Bro-science kom je op onze website dan ook niet tegen, maar wel betrouwbare informatie die erop is gericht om onze lezers en klanten zo goed mogelijk te helpen. Al onze recepten, maaltijdplannen en programma’s zijn 100% origineel, compleet en ontworpen met efficiëntie en toegankelijkheid als uitgangspunt.

Stephan Vogel

Marketing en development, receptontwikkelaar, hoofdredacteur

Stephan is één van de oprichters van plantaardigfit. Vanaf 2017 is hij bedreven met plantaardige voeding en ondertussen heeft Stephan twee kookboeken op zijn naam staan. Naast sport en werk ontdekt hij graag zonnige oorden en de bijhorende lokale eetgewoonten.

Bekijk recepten van Stephan, bekijk artikelen van Stephan

@soyboystephan

J.P. van Belzen

Marketing en development, voedingsdeskundige, coach, receptontwikkelaar

J.P. van Belzen (J. Plants) is één van de oprichters van plantaardigfit. Hij is een gecertificeerde voedingsdeskundige en vult zijn week met sport en krachttrainingen. Daarnaast is hij een enthousiaste foodie met diepgewortelde passies voor kunst, cultuur, muziek en natuur.

Bekijk recepten van J.P. van Belzen

@j.plantsss

>