Het plantaardige proteïne-maaltijdplan

Makkelijk eiwitrijk voedingsschema met maar 5 ingrediënten per recept 

Kom efficiënt en voordelig in vorm met duurzame plantaardige voeding...

Dit prestatie bevorderende maaltijdplan is jouw ticket voor een gezond, eiwitrijk eetpatroon waarmee je jouw ideale lichaam kunt bereiken terwijl je héél wat euro’s en uurtjes in de keuken bespaard!

Onbewerkt plantaardig eten kan een groot verschil maken in hoe je je voelt, presteert, en er uit ziet... En zoals bij de meeste positieve veranderingen in levensstijl is een goed begin het halve werk...

Met dit enorm gebruiksvriendelijke maaltijdplan ligt het behalen van jouw gezondheids- en fitnessdoelen niet alleen binnen handbereik, maar wordt in vorm komen ook nog eens heel erg makkelijk...

Dit voedingsschema biedt je namelijk de eenvoudigste manier om elke dag van de week alle (juiste) voedingsstoffen binnen te krijgen die jij nodig hebt (om je doelen te behalen). Tegelijkertijd zit je met deze combinaties van overheerlijke, moeiteloze maaltijden in een mum van tijd enorm goed in je vel!

Dit maaltijdplan helpt jou:

 • Sterker, gezonder en fitter te worden...
 • Overtollig lichaamsvet te verliezen
 • Spiermassa op te bouwen met duurzame, plantaardige voeding
 • En energieker door het leven te gaan met meer vrije tijd

Verantwoordelijk in vorm komen met duurzame eetgewoontes? Met dit voedingsschema kan het en ga je er beter uitzien dan ooit!

Dit plantaardige proteïne-maaltijdplan is perfect geschikt voor atleten die hun conditie willen verbeteren, drukke veganisten die onbewerkt plantaardig (en sojavrij) willen eten zonder daarvoor uren in te keuken te hoeven staan, en eigenlijk iedereen die op zoek is naar een ongecompliceerd, olievrij voedingsschema met makkelijke, dieet- en budgetvriendelijke recepten die barsten van de voedingsstoffen...

Daarnaast is het voedingsschema algeheel aanpasbaar, waardoor het makkelijk aansluit op een drukke of wisselvallige levensstijl. Met dit maaltijdplan krijg je daarom de vrijheid om zelf je maaltijdmomenten te kiezen, plus de ruimte om te (blijven) snacken. Je bepaalt dus zelf wanneer je eet en hoeft geen afstand te doen van je favoriete voedsel!

Het gebruiksvriendelijke maaltijdplan biedt:

 • Grofweg 25% eiwitten met een compleet aminozuurprofiel, elke dag van de week
 • Elke dag (extra) ruimte voor je favoriete (gezonde) toppings, sauzen & snacks
 • Dagelijkse supplement suggesties voor optimale gezondheid en prestaties
 • Gedetailleerde boodschappenlijstjes voor alle ingrediënten (per recept, per week)

Elke week is overzichtelijk dankzij het prachtige kalenderformaat dat geschikt is voor elk apparaat, of makkelijk kan worden uitgeprint op een A4’tje!


Deze unieke dagcombinaties van lekkere & makkelijke maaltijden boordevol eiwitten helpen jou om je gezondheid eenvoudig te optimaliseren. Hieronder is een selectie van de vele voordelen...

De meeste maaltijden die onderdeel zijn van dit voedingsschema staan razendsnel op tafel omdat ze zijn gebaseerd op 5 gangbare, gemakkelijk (lokaal) te vinden ingrediënten. Deze ingrediënten zijn zodanig gecombineerd dat je er alle voedingsstoffen die je nodig hebt mee binnenkrijgt met een explosie van smaak.

Naast tijd in de keuken bespaar je met 5 ingrediënten per recept heel wat euro’s, omdat alle ingrediënten uitstekend betaalbaar zijn en efficiënt worden gebruikt. Ook houd je elke week vrije tijd over dankzij de complete boodschappenlijstjes die je bij dit voedingsschema krijgt. Boodschappen doen wordt een fluitje van een cent en deze aankopen weggooien wordt verleden tijd.

Heb je last van allergie? Geen probleem! Recepten met allergenen in ingrediënten kunnen namelijk eenvoudig worden aangepast, waardoor je (soja), noten, pinda’s en gluten volledig kunt mijden. Dankzij het aanpasbare karakter van het maaltijdplan kun je het schema met gemak afstemmen naar smaak of intolerantie en over langere tijd gebruiken (voor zolang je maar wilt!)


Daarbij zijn het maaltijdplan en bijhorende materialen 100% mobile- en cloud-friendly. Je komt dus nooit in een situatie zonder te zitten!

In totaal krijg je:

 • Het plantaardige proteïne-maaltijdplan in prachtig kalenderformaat
 • Een set van lekkere, olievrije recepten die 100% plantaardig en makkelijk te bereiden zijn
 • Directe ondersteuning via social media & e-mail
 • Een leven lang gratis updates voor alle meegeleverde materialen

En dat is nog niet alles wat je krijgt...

Allereerst krijg je er “De plantaardige maaltijdplan gids” bij.

Aansluitend op het voedingsschema krijg je een complete handleiding die je helpt het maaltijdplan zo efficiënt mogelijk te gebruiken, en aan te passen indien nodig. Daarnaast leer je in deze gids alles wat je moet weten over (prestatieverhogende) voeding, maaltijdmomenten, en hoe je efficiënt maaltijden kunt voorbereiden voor meerdere dagen. Ook komen de beste (vegan-friendly) supplementen aan bod die je kunnen helpen om nog beter te presteren -- zowel in de gym als daarbuiten, en nog veel meer handige info...


En als je vandaag nog jouw maaltijdplan besteld, dan krijg je deze enorm waardevolle bonussen er ook nog bij!

Bonus 1: De plantaardige cheatsheet!

T.w.v. € 15

De plantaardige cheatsheet is een superhandige tabel waarop je snel kunt zien hoeveel je dagelijks naast je voedingsschema kunt snacken. Alle ingrediënten in deze cheatsheet sluiten direct aan op het maaltijdplan, waardoor je nooit meer hoeft te puzzelen.

Daarmee is deze tabel ook buitenom het maaltijdplan een absolute uitkomst. Op dagen dat je er (bewust) niet in slaagt om het plan (in zijn geheel) te volgen, kun je aan de hand van deze cheatsheet precies zien hoe je je (overblijvende) calorieën in kunt vullen!


Bonus 2: Aanvullende boodschappenlijstjes in de Jumbo App (Android & iOS)  

T.w.v. € 5

Om je ervaring met het maaltijdplan nóg beter te maken krijg je er naast de bijhorende boodschappenlijstjes in onze huisstijl (digitaal & printer-vriendelijk) ook lijstjes in de Jumbo App (Android & iOS) bij.

Alle ingrediënten die worden gebruikt in de recepten van dit maaltijdplan zijn online verkrijgbaar. Het merendeel biedt Jumbo on- en offline aan. Het Nederlandse supermarktketen behoort tot de meest vegan-friendly supermarkten en biedt tegenwoordig de service waarbij al jouw boodschappen voor je worden klaargezet om op te halen. Voor een klein meerbedrag kunnen deze zelfs bij je thuis laten bezorgen. Door (online) boodschappen te doen bij Jumbo bespaar je met deze bonus enorm veel tijd en weersta je de verleiding om dingen in huis te halen die je lichaam niet nodig heeft!

(Opmerking: Uiteraard kun je deze Jumbo-lijstjes naar eigen wens aanvullen)


Bonus 3: Workshop goalsetting voor jouw (fysieke) succesverhaal!

T.w.v. € 15

Als kers op de taart krijg je bij dit maaltijdplan ook nog een workshop goalsetting die jou helpt om je doelen te bereiken. Deze workshop voorziet je van de ultieme tool om jouw mindset voor eens en altijd voor je te laten werken. Met deze workshop wordt jij een echte doorzetter en krijg je naast je voeding ook je motivatie op orde!


In totaal krijg je dus:

 • Het plantaardige proteïne-maaltijdplan - t.w.v. €49
 • Een set van plantaardige, olievrije recepten - t.w.v. €9
 • Bijhorende boodschappenlijstjes – t.w.v. €10
 • De maaltijdplan gids met essentiële informatie - t.w.v. €40
 • Directe ondersteuning via social media & e-mail - t.w.v. €10
 • Bonus 1: De plantaardige cheatsheet! - t.w.v. €15
 • Bonus 2: Aanvullende boodschappenlijstjes in de Jumbo App - t.w.v. €5
 • Bonus 3: Workshop goalsetting voor jouw (fysieke) succesverhaal - t.w.v. €15

Een totale waarde van maar liefst €154

Vandaag als totaalpakket van jou voor de éénmalige introductieprijs

Voor slechts € 27 excl. BTW krijg jij toegang tot een op maat gemaakt voedingsschema plus alle bijhorende materialen

Met dit maaltijdplan wordt het enorm eenvoudig om snel alle eiwitten binnen te krijgen die je nodig hebt om de allerfitste, sterkste en slanke versie van jezelf te worden... Elke superheld heeft een geheim wapen en dit is die van jou!

Bestel direct jouw maaltijdplan!

Het maaltijdplan wordt op maat voor jou samengesteld door onze gecertificeerd voedingsdeskundige. Het duurt daarom een paar dagen voordat we het schema naar je opsturen. Na aankoop sturen we je een formulier met een aantal korte vragen zodat het voedingsschema jouw wensen zo goed mogelijk complimenteert! 

Waar wacht je nog op?

Start vandaag met een gezond dieet en geniet zorgeloos van deze recepten zonder stress!

Ondertussen hebben wij van Plantaardigfit al honderden mensen geholpen om sterker in vorm te komen met een energieke en duurzame levensstijl, ben jij de volgende?


Wat vinden onze klanten van het voedingsschema?


Linda:

Na het zien van diverse documentaires ging Linda steeds vaker plantaardig eten. Omdat ze het naast trainen erg druk heeft, had ze behoefte aan een concept met snelle, voedzame recepten. Ons kookboek en proteïne-maaltijdplan waren daarom een ideale uitkomst voor haar. Linda dankt haar fysieke resultaten grotendeels aan Plantaardigfit en gebruikt vandaag de dag nog steeds onze producten met veel plezier!


Dino:

Dino is behalve student een fanatiek duursporter die regelmatig meedoet aan triatlons. Hij was erg onder de indruk toen hij het proteïne-maaltijdplan met bijhorende materialen in handen kreeg. Omdat Dino niet veel tijd heeft om te koken passen onze recepten perfect in zijn drukke dagschema. Hij gebruikt met veel plezier ons voedingsschema en plukt daar elke dag de vruchten van!


FAQ (Veelgestelde vragen)


Hoe lang kan ik dit maaltijdplan gebruiken?

Het maaltijdplan is ontworpen om meerdere weken (en langer) te worden gebruikt. Het aantal dagen dat bij het voedingsschema hoort, representeert het aantal unieke dagen. Bij 7 unieke dagen herhaal je het schema dus elke week. Als je graag meer variatie wilt doe je er daarom goed aan om voor het 14- of 28-dagen plan te kiezen.

Kun je één dag van het maaltijdplan herhalen voor meerdere dagen?

Jazeker!

Elke dag van het maaltijdplan biedt de totale hoeveelheid voedingsstoffen die jij nodig hebt om je doelen te behalen. Je kunt daarom makkelijk een hele dag van het schema herhalen voor zoveel dagen als je maar wilt. Hoewel het herhalen van één of meerdere dagen zeker mogelijk is, is dit voedingsschema al enorm gebruiksvriendelijk met niet meer dan 7 unieke recepten per week!

Ik heb een enorm druk weekschema, is dit maaltijdplan geschikt voor mij?

Absoluut!

Dit maaltijdplan is enorm tijdsefficiënt en gebruikersvriendelijk. Alle recepten zijn dan ook geschikt voor een meerdaagse maaltijdbereiding, waardoor je niet meer dan één of twee keer per week in de keuken hoeft te staan. Uiteraard kun je (als je dat wilt) ook elke dag vers eten bereiden. Met dit maaltijdplan blijft het makkelijk en tijdsefficiënt!

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Binnen 2-4 weken!

Waarschijnlijk zul je binnen de eerste twee weken resultaten beginnen te zien, maar we raden je aan om je minimaal acht weken aan het plan te houden. Geef je transformatie meer dan twee maanden de tijd en je zult onder de indruk zijn van wat je kunt bereiken.

Kan ik afwijken van het maaltijdplan en mag ik (af en toe) snacken?

Ja!

Elke dag van het maaltijdplan biedt ruimte om nog ongeveer 150 tot 300 calorieën toe te voegen. Daardoor krijg je elke dag de vrijheid om jouw favoriete snacks, sauzen en optionele ingrediënten toe te voegen. Hiermee biedt het plan je precies wat je nodig hebt: het fundament om elke dag gezond en eiwitrijk te eten met daarnaast de vrijheid om extra ruimte naar eigen smaak en behoefte in te vullen! De meegeleverde maaltijdplan gids leg deze principes tot in begrijpelijke details uit.

Hoeveel tijd kost het bereiden (koken) van deze gerechten?

Ongeveer 3 uur per week!

We raden aan om de maaltijden die bij die voedingsschema horen één of twee keer per week te bereiden voor de hele (opvolgende) week. Alle gerechten zijn geschikt om in de koelkast en/of vriezer bewaard te worden. Omdat er maar 5 ingrediënten per recept nodig zijn, ben je erg snel klaar met zowel het doen van boodschappen als het koken zelf.

Gaat het bij dit maaltijdplan om een maandelijks bedrag?

Nee!

Er zijn geen maandelijkse kosten verbonden aan dit maaltijdplan. Je krijgt een paar dagen na aankoop toegang tot het volledige programma inclusief bijhorende bonussen voor een eenmalige bedrag van slechts €27 exclusief BTW. Uiteraard moet je nog wel je boodschappen doen.

Wat kosten de benodigde boodschappen voor dit maaltijdplan?

Ongeveer 50 euro per week p.p. met vooral onbewerkte ingrediënten!

Dankzij de 5 ingrediënten per recept ben je met dit maaltijdplan enorm voordelig uit. Als je zoveel mogelijk in bulk of als aanbieding inkoopt kan het zelfs nog goedkoper. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de maaltijden verder aan te kleden waardoor je waarschijnlijk een paar euro meer kwijt bent.

>