september 21

7 bekende mannen die een plantaardige eetstijl promoten

0  comments

7 bekende mannen die een plantaardige eetstijl promoten

We eten gelukkig steeds vaker en meer plantaardig. Mocht je dat nog niet doen, dan zijn hier zeven bekende mannen waarvan we hun beweegredenen delen. Hun overtuigingen zouden een bron van inspiratie voor jou of mensen om je heen kunnen zijn om (nog) vaker voor de plantaardige optie te kiezen!

  1. Leonardo DiCaprio (Acteur, producent en milieuactivist)

De beroemde acteur, producent en milieuactivist Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) over hoe plantaardige voeding de planeet ten goede kan komen.

2. Bill Gates

Bill Gates heeft gewaarschuwd dat de klimaatverandering over 40 jaar net zo dodelijk kan zijn als het coronavirus. In 2100 kan het zelfs vijf keer zo dodelijk zijn.

De miljardair, die onlangs uit het bestuur van Microsoft is gestapt om meer tijd te besteden aan de aanpak van de klimaatcrisis, schreef dit op zijn blog “Gates Notes” waarin hij het sterftecijfer tussen de twee crisissen vergelijkt.

Hij schreef: “Het verlies aan mensenlevens en de economische ellende die door deze pandemie wordt veroorzaakt, zijn gelijk aan wat er regelmatig zal gebeuren als we de koolstofuitstoot van de wereld niet drastisch verminderen.

3. Moby

Muzikant Moby zegt dat we de klimaatverandering niet kunnen aanpakken zonder een einde te maken aan de consumptie van vlees en zuivel.

4. C.T Fletcher

Voormalig powerlifter en bodybuilder C.T. Fletcher promoot zijn plantaardige levensstijl op zijn sociale media. Op Instagram heeft hij maar liefst 2,1 miljoen volgers.

De drievoudig World Bench Press Champion en drievoudig World Strict Curl Champion beweert dat hij meer dan 20 jaar lang elke dag ‘vier big macs en vier aardbeienshakes’ at. Ondertussen laat hij hij dierlijke producten links liggen.

Fletcher heeft ondertussen verschillende foto’s en video’s van zijn plantaardige maaltijden gepost, waaronder eiwitshakes, banaan- en pindakaassnacks en vleesloze hamburgers.

“Ik at alles wat ik kon binnenkrijgen. Maar nu eet ik plantaardig en probeer ik zo gezond mogelijk te zijn.”

5. Jerome Flynn

Game of Thrones ster Jerome Flynn spreekt zich uit over het gebrek aan begrip voor verband tussen dieren en voedsel.⠀

Flynn legde uit dat hij altijd al van dieren heeft gehouden, maar dat hij nooit het verband legde tussen hun lijden en het voedsel op zijn bord.

Als veganist zegt Flynn dat hij vlees helemaal niet mist en vele gezondheidsvoordelen ervaart zonder dierlijke producten in zijn dieet.

6. WILL.I.AM

WILL.I.AM eet sinds eind 2017 meer plantaardig voedsel en is sindsdien een groot voorstander van het plantaardig dieet.

7. Joaquin Phoenix

De acteur Joaquin Phoenix over waarom hij als kind al stopte met het eten van dieren.

Ben je door deze bekende personen geïnspireerd, of wil je graag afstappen van vlees, zuivel of andere dierlijke producten? Dat kan vandaag nog! Wij hebben namelijk “Het plantaardige proteine-kookboek: 76 lekkere & makkelijke eiwitrijke recepten met maar 5 ingredienten” gemaakt.

In dit boek vind je een verzameling overheerlijke, eenvoudige recepten met maar 5 ingrediënten. De gerechten die je daarmee maakt zitten boordevol vitamines, mineralen en bevatten meer eiwitten dan je zou binnenkrijgen bij het eten van vlees!

Het plantaardige proteïne-kookboek is beschikbaar vanaf slechts €9,99. Bestel het boek hier (link)!

Loved this? Spread the word


About the Author

Stephan is één van de oprichters van plantaardigfit. Vanaf 2017 is hij bedreven met plantaardige voeding en ondertussen heeft Stephan twee kookboeken op zijn naam staan. Naast sport en werk ontdekt hij graag zonnige oorden en de bijhorende lokale eetgewoonten.

Stephan

Related posts

7 bekende mannen die een plantaardige eetstijl promoten

​Read More
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>